Γιατί κάμπινγκ με τροχόσπιτο?

Τροχόσπιτο σε κάμπινγκ

Γιατί κάμπινγκ με τροχόσπιτο?Τροχόσπιτο σε κάμπινγκ

Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα μας είναι μία χώρα ευλογημένη!
Το ξέρουν αυτό καλύτερα όσοι έχουν επισκεφτεί τα νησιά, τις ακτές, στα δάση, τα ποτάμια και τα βουνά της, τα καταπληκτικά της κάμπινγκ, με λίγα λόγια η Ελλάδα μας είναι γεμάτη χρώμα, γεύσεις και μυρωδιές.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας είναι να τις ζήσεις από κοντά και αυτό γίνεται μόνο με διακοπές σε κάμπινγκ και ειδικά με τροχόσπιτο!

Για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν κάποιες πολυτέλειες στη διαμονή τους ο καλύτερος τρόπος και λύση είναι το τροχόσπιτο!

Αυτοί που δεν έχουνε μπει σε τροχόσπιτο δεν μπορούν να φανταστούν τις ανέσεις που προσφέρει, για αυτό σας συνιστούμε εσάς που δεν έχετε μπει να επισκεφτείτε μία επιχείρηση ( βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.pasakaleris.com/synergates/ ) και μπείτε σε ένα τροχόσπιτο για να δείτε και μόνοι σας τι μπορεί να σας παρέχει και σίγουρα θα εκπλαγείτε.
Τα τροχόσπιτα μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως και οχτώ άτομα αναλόγως την διαμόρφωση, το μέγεθος και τη διαρρύθμιση τους.

Διαθέτουν ντουζιέρα, ψυγείο, θέρμανση, εστίες μαγειρέματος, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, αποθηκευτικούς χώρους αναλόγως τη διαρρύθμιση έως και δορυφορική τηλεόραση για τους πιο απαιτητικούς, όπως επίσης και κλιματισμό εάν θέλετε για μεγαλύτερη άνεση!

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές εταιρείες οι οποίες εισάγουν καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα τροχόσπιτα και οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος, έτος κατασκευής , μάρκας και την κατάσταση ενός τροχόσπιτου.
Ένα είναι σίγουρο ότι ο καθένας μπορεί να βρει το τροχόσπιτο στα μέτρα αλλά και στην οικονομική δυνατότητα που διαθέτει.

Το τροχόσπιτο είναι η ιδανικότερη λύση για να μπορείτε να βρεθείτε όσο κοντά γίνεται στη θάλασσα αλλά και στο βουνό για κάποιους άλλους του είδους!
Μία επίσκεψη στις εταιρείες που εισάγουν τροχόσπιτα θα σας λύσει όλες σας τις απορίες, θα σας καθοδηγήσoυν εάν θέλετε να το ρυμουλκείτε αλλά και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Όσο για τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ αυτά θα τα βρείτε σε κάθε μας συνεργάτη σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο αλλά και στην ιστοσελίδα μας www.pasakaleris.com

Ερωτήσεις για το θέμα τροχοσπίτου μπορείτε να κάνετε στην ομάδα που δημιουργήθηκε για εσάς στο Facebook https://www.facebook.com/groups/600848933835119/

Στο σημερινό άρθρο αναφερθήκαμε μόνο στα τροχόσπιτα υπάρχουν φυσικά και τα αυτοκινούμενα τα οποία θα αναφερθούμε σε άλλο μας άρθρο μας πιο εκτεταμένα όπως και διακοπές σε σκηνή.