Πότε ανοίγουν τα κάμπινγκ?

αναρτήθηκε σε: Κάμπινγκ | 0
Πότε ανοίγουν τα κάμπινγκ?
Πότε ανοίγουν τα κάμπινγκ?

Πότε ανοίγουν τα κάμπινγκ?

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα που δεχτήκαμε από κατασκηνωτές για το ”πότε ανοίγουν τα κάμπινγκ” θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από πολλές συνομιλίες που είχα με ιδιοκτήτες μικρών αλλά και μεγάλων κάμπινγκ κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και την Χαλκιδική, αυτό που μου ανέφεραν είναι ότι τα κάμπινγκ που ετοιμαζόταν να ανοίξουν 1 Μαΐου και κάποια 1 Ιουνίου είναι σχεδόν έτοιμα και περιμένουν ανάλογα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου θα πράξουν.

Αυτό που είναι σίγουρο ότι σχεδόν όλα τα κάμπινγκ έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού, τακτοποίησης χώρων, αλλά και στις συνομιλίες που είχα ήδη κάποια έχουν προχωρήσει στην αγορά και τοποθέτηση δοσομετρητών αντισηπτικών για τις τουαλέτες αλλά και σε άλλους χώρους του κάμπινγκ αναμένοντας περισσότερες διευκρινίσεις από τους αρμοδίους.

Σίγουρα μετά από όλη αυτήν την διαδικασία που περάσαμε και περνάμε ακόμη με την υγειονομική κρίση το κάμπινγκ θα είναι ένας προορισμός απολύτως ασφαλής για τους κατασκηνωτές τηρώντας τους κανόνες υγιεινής όπως πλέον γνωρίζουμε καλά!
Ευχόμαστε γρήγορα να αρθούν αυτά τα μέτρα μετακινήσεων ώστε να μπορέσουν οι κάτοχοι τροχόσπιτων να τακτοποιήσουν, να απολαύσουν το τροχόσπιτο τους αλλά και την φύση που τόσο πολύ στερηθήκαμε το τελευταίο διάστημα.

Ας ευχηθούμε γρήγορα στην κανονικότητα και να μην χάσουμε αυτή την χρονιά από τις αγαπημένες μας συνήθειες που μόνο το κάμπινγκ ξέρει να μας ανταμείβει.

Θα παρακολουθούμε το θέμα και σε κάθε νεότερο που θα έχουμε θα σας ενημερώνουμε με τους τρόπους που γνωρίζεται άμεσα και έγκυρα.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήστε https://www.pasakaleris.com/epikoinonia/

Ακολουθείστε μας και στο facebook για την άμεση ενημέρωση σας www.facebook.com/PasakalerisCom
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.