Πλησιάζουμε για το άνοιγμα των κάμπινγκ

Πλησιάζουμε για το άνοιγμα των κάμπινγκ
Πλησιάζουμε για το άνοιγμα των κάμπινγκ

Πλησιάζουμε για το άνοιγμα των κάμπινγκ και το μέλλον είναι αβέβαιο, παρότι μπορούν να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από της πρώτης Ιουνίου.

Πολλά camping τα οποία βρίσκονται σε Πελοπόννησο, Αττική και κυρίως σε νησιά θα δεχτούν το μεγαλύτερο πλήγμα και αυτό εξαρτάται φυσικά πώς θα εξελιχθεί η πανδημία.

Τα εποχικά κάμπινγκ ξεκινάνε κυρίως από τον τον μήνα Ιούνιο αλλά κυρίως τον Ιούλιο και Αύγουστο τα οποία τα επισκέπτονται κυρίως Ιταλοί, Ολλανδοί, Γερμανοί, Γάλλοι κα.  Φέτος δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η πορεία του τουρισμού τα κάμπινγκ, το πόσο ασφαλής και τι διάθεση θα έχουν να ταξιδέψουν στην χώρα μας.
Κυρίως στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής και γενικά της Βορείου Ελλάδος εναποθέτουν όλες τους πλέον τις ελπίδες στον εγχώριο τουρισμό αλλά και στους Βαλκανίους κυρίως Βουλγάρους, Σκοπιανούς , Σέρβους και Ρουμάνους.
Άρα πλέον τα camping ξαναστρέφουν την προσοχή τους μετά από αρκετά χρόνια στους Έλληνες κατασκηνωτές.
Ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι και οι θέσεις εργασίας οι οποίες αναπόφευκτα θα χαθούν αυτή τη χρονιά στο χώρο του κάμπινγκ που θα πρέπει να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.
Η συχνή επαφή με τους ιδιοκτήτες των κάμπινγκ μας επιτρέπει να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το πότε και αν θα ανοίξουν κάποια κάμπινγκ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα το πως και πια μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν.
Με άρθρα μας θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις και το άνοιγμα των κάμπινγκ καθώς πλησιάζουμε για το άνοιγμα των κάμπινγκ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε και μέσω των κοινωνικών μας δικτύων όπως το Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο www.facebook.com/PasakalerisCom για να μείνετε ενημερωμένοι άμεσα γρήγορα και έγκυρα.
0