Νέοι δασμοί αυτοκινούμενων στα καινούργια και μεταχειρισμένα

Νέοι δασμοί αυτοκινούμενων

Το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται στην τελευταία ευθεία σχετικά με τις αλλαγές που θα γίνουν στο τέλος ταξινόμησης στα καινούργια και εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, το οποίο μετά από πολύ καιρό προβλέπεται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή.

Όσο αφορά τον κλάδο μας για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα οι μειώσεις αναμένονται να είναι μεγάλες για το κόστος εκτελωνισμού των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Από έγκυρες και αποκλειστικές πηγές σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα να απαλλάσσονται από το 75% του προβλεπόμενου τέλους ταξινόμησης των αντίστοιχων αυτοκινήτων.

Επίσης κάτι ακόμη που μπορούμε να σημειώσουμε είναι ότι αν κάποιος ιδιοκτήτης αυτοκινούμενου με ελληνικές πινακίδες χρειαστεί να μεταναστεύσει στο εξωτερικό και διαγράψει το όχημα του από τα ελληνικά μητρώα, η νέα νομοθεσία του δίνει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να εισάγει και πάλι το όχημα του στην Ελλάδα χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για τους αντίστοιχους δασμούς.

Η κυρία προϋπόθεση είναι ότι να μην έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των (8) οκτώ ετών από τη διαγραφή του οχήματος στα ελληνικά μητρώα από τη χώρα μας.

Για κάθε νέα ενημέρωση στο θέμα  ” Νέοι δασμοί αυτοκινούμενων ” θα σας ενημερώνουμε όπως πάντα  κατάλληλα, αρμόδια και υπεύθυνα!

Για περισσότερη ενημέρωση κάντε Like στην σελίδα μας στο facebook  www.facebook.com/PasakalerisCom

όπως και στo blog μας  https://www.pasakaleris.com/blog/