Η εταιρεία

Η εταιρεία Pasakaleris ξεκίνησε στην Ελλάδα την λειτουργίας της το 1999 σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στο 7ο χμ E.O. Δράμας – Καβάλας στην περιοχή της Χωριστής της με την πώληση φορτηγών, αυτοκινήτων και τροχόσπιτων αλλά γρήγορα ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση ειδών κάμπινγκ, ανταλλακτικών τροχόσπιτου και αυτοκινούμενων όπως και την εισαγωγή τρέιλερ Γερμανίας.
Γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο τον ελλαδικό χώρο και συνεργάζεται πλέον με το 90% των εμπόρων τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων όπως επίσης συνεργάζεται με το 70% περίπου των εμπόρων τροχοσπίτων και αυτοκινούμενων στην Βουλγαρία όπως και σε άλλες βαλκανικές χώρες και την Κύπρο.
Είναι η μοναδική εταιρεία στα Βαλκάνια που εισάγει τα προϊόντα της από τους κατασκευαστές που αριθμούν πάνω από 50 οίκους.
Έχει αποκλειστικές αντιπροσωπείες σε πωλήσεις και Service, διοργανώνει σεμινάρια για την καλύτερη εκπαίδευση των συνεργατών της σε Ελλάδα και Βουλγαρία.
Από το 2014 εκδίδει καταλόγους προϊόντων στην ελληνική γλώσσα και από το 2019 πλέον και στην βουλγαρική γλώσσα.
Η εταιρεία Pasakaleris διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών για την προώθηση των προϊόντων αλλά και Service μέσο τον πιστοποιημένων συνεργατών.
Το σύστημα αποθήκευσης βασίζεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα και οι παραγγελίες τον συνεργατών μας τις περισσότερες φορές βρίσκονται την επόμενη μέρα στα καταστήματά τους.
Στις αποθήκες μας βρίσκονται πάνω από 4.500 προϊόντα πολλά από αυτά μπορείτε θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας όπως και στους έντυπους καταλόγους μας.
Η μεγάλη παρακαταθήκη των προϊόντων στις αποθήκες μας εξυπηρετεί άμεσα, γρήγορα και με συνέπεια το δίκτυο συνεργατών μας.
Οι πωλήσεις μας γίνονται μόνο από το δίκτυο συνεργατών.

Σταύρος Πασακαλέρης